Kiirabi lükkas rannavalve jutu ümber

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi. Foto on illustratiivne.
Kiirabi. Foto on illustratiivne. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Kuigi rannavalve väitel kulus kiirabil eile 18 minutit, et jõuda rannavalvuritele appi elustama veest välja toodud uppunut, kulus asjaosaliste teatel selleks vaid kuus minutit.

“Meie erakorralise meditsiiniabi teenistus asub Kanali tänaval ja sealt 18 minutit randa sõita oleks omaette kunsttükk,” tõdes Pärnu haigla kommunikatsioonispetsialist Eda Amur. “Kust rannavalve võttis need 18 minutit, ei oska kahjuks kommenteerida.”

Amuri kinnitusel saabus teade rannas leitud uppunust häirekeskusesse kell 17.59, sel kellaajal sai ka kiirabi väljasõidukorralduse.

“Kontrollisime selle üle: väljakutse saabus 17.59 ja meie brigaad jõudis kohale kuue minutiga - kell 18.05,” väitis haigla kommunikatsioonispetsialist.

Pärnu linnas on pidevas valmisolekus neli erakorralise meditsiiniabi brigaadi, peale selle on vajadusel valmis linlastele appi tulema kolm brigaadi maakonnast: Vändrast, Pärnu-Jaagupist ja Kilingi-Nõmmest.

Sõltuvalt abivajaja asukohast ja sündmuse raskusastmest võidakse Pärnumaal juhtunuga seoses kaasata Läänemaal Lihulas ning Raplamaal Kohilas baseeruvat kiirabibrigaadi.
Eile kella 17.50 ajal Pärnu rannas merest välja toodud vanema mehe elu päästa ei õnnestunud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles