Juhtkiri: Kõik võidavad

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Täna ja homme juba 14. korda toimuv Jüri Jaansoni kahe silla jooks pole enam ammu lihtsalt üks jooks, sest koondab tervesse nädalavahetusse peale erineval moel liikumise seminare ja kontsertegi.

Üks olulisemaid külgi, miks tänavune kahe silla jooks on eriti eriline, puudutab muidugi rada, millel jooksevad profid ja amatöörid, millel kõnnitakse ja ratastoolil sõidetakse.

Saab ju sel aastal esimest korda läbida raja sellisena, nagu sellest enam kui kümne aasta eest unistati. Korralik tervisespordirada kulgeb nüüdsest mõlemal pool jõge ja ühendab kaks silda tõepoolest nii nagu vaja. Jooksu korraldusmeeskond rõhutab ise samuti: “Aastal 2014 võime öelda, et tuhanded osalejad läbi aastate on oma tahtmise saavutanud – iga joostud või astutud samm on oma eemärgi täitnud, sest uhiuus ja moodne kallasrada on kõigi päralt kasutamiseks.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles