Pärnu linnaorkester alustab hooaega Ämari lennubaasis

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu orkestris on huvitav: filmi “Perekonnavaled” võtetel septembris tuli orkestrantidel toole jagada näitlejatega, oktoobris sisustavad nad NATO liitlastega rahvusvahelist muusikapäeva Ämari lennubaasis.
Elu orkestris on huvitav: filmi “Perekonnavaled” võtetel septembris tuli orkestrantidel toole jagada näitlejatega, oktoobris sisustavad nad NATO liitlastega rahvusvahelist muusikapäeva Ämari lennubaasis. Foto: Ants Liigus

Mängufilmivõtted on selleks korraks Pärnu kontserdimajas läbi ja filmi üks peaosalisi Pärnu linnaorkester valmistub oma tavapärase hooaja esimeseks kontserdiks.

Linnaorkester avab hooaja ühes rahvusvahelise muusikapäevaga, mis viib siinseid muusikuid kontserti andma Ämari lennubaasi.

Päev varem, 30. septembril soleerib Pärnu kontserdimajas linnaorkestri ees telekonkursi “Klassikatähed” 2013. aasta võitja tšellist Marcel Johannes Kits, kes esitab Edward Elgari tšellokontserdi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles