Muusikakooli noored trompetistid olid edukad

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu muusikakooli trompetiõpetaja Arvi Sommer ja tema kõrval (vasakult) Tauno Tamm, Karl Kivi, Villem Endel Tiits ning kontsertmeister Ülle Petrovits tegid Lätis noorte trompetistide konkursil peaaegu puhta töö, kuigi esikoht jäi koju toomata.
Pärnu muusikakooli trompetiõpetaja Arvi Sommer ja tema kõrval (vasakult) Tauno Tamm, Karl Kivi, Villem Endel Tiits ning kontsertmeister Ülle Petrovits tegid Lätis noorte trompetistide konkursil peaaegu puhta töö, kuigi esikoht jäi koju toomata. Foto: Pärnu muusikakool

Pärnu muusikakooli õpilased tõid Jkabpilsis toimunud rahvusvaheliselt noorte trompetimängijate konkursilt koju pronksmedali ja laureaadidiplomid.

Karl Kivi, Villem Endel Tiits ja Tauno Tamm esinesid silmapaitsvalt Lätis üle kahe aasta peetaval noorte trompetistide rahvusvahelisel võistlusel, jõudes viie parema hulka, kusjuures Karl Kivi naasis mainekalt võistumängimiselt pronksmedaliga.

Noorukite õpetaja Arvi Sommer ja kontsertmeister Ülle Petrovitš rääkisid, et valmistasid noored muusikud ette konkursi esimeseks vooruks. Kas noortel muusikutel tuleb üles astuda ka teises, nn finaalvoorus, see polnud teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles