Lugeja pilt: politseinik parkis ametiauto vöötrajale

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Haapsalu maanteel vöötrajale pargitud politseiauto.
Pärnus Haapsalu maanteel vöötrajale pargitud politseiauto. Foto: Lugeja pilt

Pärnu Postimehe lugeja saatis toimetusele foto, kus on jäädvustatud  jalakäijate ülekäigurajale pargitud politseiauto. Lugeja sõnutsi oli liikluseeskirja rikkunud autojuht samal ajal poes sisseoste tegemas.

„Kui tavakodanik saab pisirikkumise eest täies mahus karistada, siis miks ei võiks selle sõiduki juht, kes ei viitsi sisseostude tegemise ajaks autot õigesti parkida, trahvi saada,“ esitas lugeja küsimuse.

Lugeja sõnutsi on foto valesti pargitud politseiautost tehtud Pärnus Haapsalu maanteel Vana-Pärnu kalmistu juures, kus kalmistu vastas üle tee asub toidupood.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht tõdes, et tegemist on tõepoolest kahetsusväärse rikkumisega Lääne prefektuuri sõidukijuhi poolt.

„Sõidukit parkinud ametnik on oma eksimust tunnistanud ning tõdeb, et kuigi parkimine oli vaid paariminutiline, ei õigusta see rikkumist. Ametnik ei tajunud parkimishetkel sõiduki reaalseid gabariite, mille tulemusena tegu aset leidiski,“ kommenteeris Tammeleht.

„Politsei on tähelepanelikule linnakodanikule tänulik eksimusele viitamise eest ning loodab edaspidi liiklejaile anda vaid head eeskuju,“ lisas Tammeleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles