Pärnu politseinikud koolitavad ohuolukorras tegutsema

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemkorrakaitsja ja kriisireguleerija Kalvi Almosen ärgitas Pärnu Ülejõe gümnaasiumi õpetajaid mõtlema, kuidas kriisiolukordades käituda.
Vanemkorrakaitsja ja kriisireguleerija Kalvi Almosen ärgitas Pärnu Ülejõe gümnaasiumi õpetajaid mõtlema, kuidas kriisiolukordades käituda. Foto: Ants Liigus

Kriisidele tuleks mõelda siis, kui kõik on rahulik: siis on ohuolukorras suurem tõenäosus paanikata ja adekvaatselt toimida.

Kuidas tulekahju korral kokku koguda ja ohutusse kohta toimetada 600 edasi-tagasi sagivat koolilast? Mida teha, kui Pärnus ületab veetase kriitilise piiri ja torm lammutab koolikatust? Kuhupoole joosta, kui koolikoridorist kostab püstolilaske?

Nende küsimustele mõtlema ärgitas kolmapäeval Pärnu Ülejõe kooli personalile tehtud koolitus “Valmisolek ootamatusteks. Äkkrünnak”, mida juhendas Pärnu politsei kriisireguleerija ja vanemkorrakaitsja Kalvi Almosen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles