Surjus tähistati emakeelepäeva luuletuste lugemisega

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auhinnatud võistlejad Greete Viik (vasakult), Sergo Lanno, Lume Tuum, Katariina Viik, Anne Ojaste ja Eneli Juhansoo.
Auhinnatud võistlejad Greete Viik (vasakult), Sergo Lanno, Lume Tuum, Katariina Viik, Anne Ojaste ja Eneli Juhansoo. Foto: Erakogu

Surju vallas toimus eile juba neljandat aastat Ilmi Kolla nimeline etluskonkurss, millega ühtlasi tähistati emakeelepäeva.

Noorema vanuserühma esikoha ja publiku lemmiku tiitli pälvis 3. klassi õpilane Lume Tuum luuletusega “Heitlikud aprilliilmad", vanema vanuserühma parimaks tunnistati Eneli Juhansoo, kes esitas luuletuse “Head ööd”, teatas Surju vallavolikogu liige Taavi Pukk.

Auhinnakohtadele tulid nooremas vanuserühmas veel Greete Viik ja Anne Ojaste, vanemas vanusegrupis Sergo Lanno ja Katariina Viik.

Etluskonkurss toimub igal aastal märtsis emakeelepäeva tähistamiseks ja Ilmi Kolla ja teiste Eesti luuletajate loomingu väärtustamiseks. Tänavu kuulus konkursi žüriisse Häädemeestel sündinud bioloog ja poliitik Rein Ratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles