Pärnus toimub ökoturismi konverents

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strand spaa- ja konverentsihotell.
Strand spaa- ja konverentsihotell. Foto: Strand Spa & Konverentsihotell

Pühapäeval Pärnus algav Euroopa ökoturismi konverents toob Eestisse kokku rohelise turismi eksperdid ja entusiastid.

Maailma Ökoturismi Ühenduse (The International Ecotourism Association - TIES) kommunikatsioonidirektori Ayako Ezaki sõnul plaanitakse Euroopa tasandil esmakordselt toimuv foorum muuta iga-aastaseks traditsiooniks.

Konverentsile oodatakse 200 delegaati 27 riigist, sealhulgas väljastpoolt Euroopat: Ameerikast, Austraaliast, Nepalist ja Hiinast. Konverentsile eelnevatel ja järgnevatel päevadel saavad delegaadid osa Pärnumaal pakutavatest elamustest. Käiakse Pärnu lahel kajakimatkal, Soomaa soodes sügisvärve nautimas ja rannikul rändlindude lahkumist imetlemas.

Hotellis Strand toimuvatel loengutel ja aruteludel tulevad jutuks nii üldisemad teemad - turismi mõju kliimamuutustele ning kogukondlik areng - kui ka konkreetselt ettevõtlusega seonduv, näiteks kuidas luua elamusturismi tooteid ning neid ökoturistidele internetis turundada. Konverentsi toetatakse Euroopa Liidu Sotsiaalfondist turismiteadlikkuse ja koolituse programmi raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles