Staadionita kergejõustiklaste hooaeg algab teatejooksudega

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõkkejooksja Keiso Pedriks (vasakul) ja sprinter Rait Veesalu kandideerivad EMile.
Tõkkejooksja Keiso Pedriks (vasakul) ja sprinter Rait Veesalu kandideerivad EMile. Foto: Erakogu

Pärnu kergejõustiklased loodavad algaval hooajal jõuda rahvusvahelistele tiitlivõistlustele, paraku venivalt uut staadioni ootav kodulinn vähemalt jooksjaid-hüppajaid treeningtingimustega ei hellitata.

“Aasta tagasi arvasin, et Koidula staadionil asi enam hullemaks minna ei saa, aga eksisin. Riietumisvõimalusi enam pole, sest kooli staadionipoolne uks müüriti nüüd suure remondi käigus kinni,” rääkis spordikooli ja Altiuse treener Romet Mihkels. “Murule saamine venis, kuni ajutise WC toomiseni käisid lapsed Selveris, enne esimesi trenne pidime staadionilt purukspekstud pudelite kilde koristama.”

“Mina pole Koidula staadionile veel saanudki,” sekundeeris Kalevi kergejõustikuklubi treener Eva Kuningas. “Murule ei lubatud, vetsu polnud. Oleme treeninud Rannapargis ja lapsed põõsas pissil käinud, sest WCd pole ka Kalevi staadionil. Olen kurb, sest kergejõustik ei huvita justkui kedagi. Mõtlen, et kui olen tubli, siis iseendale.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles