Hüdroloogiainsener teeb roigastest mööblit

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Siin on ümberringi soo ja lepp jämedaks ei kasva, kukub maha. Korjan kokku, teen mööbliks,” kostab Mikhail Chichkan puhvetkappi näidates.
“Siin on ümberringi soo ja lepp jämedaks ei kasva, kukub maha. Korjan kokku, teen mööbliks,” kostab Mikhail Chichkan puhvetkappi näidates. Foto: Urmas Luik

Ukrainas Tšernigovi oblastis sündinud, Siberis hüdroloogiainsenerina töötanud ja oma hobile, roigasmööbli meisterdamisele pühendunud Mikhail Chichkan ehk kohalikele Miša on väsinud. Teda kui maameest väsitas olemine 34. Tallinna vanalinna päevadel. Sel ajal kui Miša pealinnas oma meistritööd tutvustas, otsustas tuul viia katte maisipeenralt ja öökülm näpistas osa taimi ära.

Miša koduaed on viimse rohulibleni puhtaks rohitud, oma kätega ehitatud maja päikesepoolses küljes valmivad kasvuhoones kurgid-tomatid ja tuulevarjulises õues ulatuvad viinamarjaväädid katuseni.

Miša paotab töökoja ukse, mille taga ta metsast toodud roigastest mööblit meisterdab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles