Viiking Saaga – täitsa tore koobas

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiking Saaga suur bassein on pilkupüüdev ja pakub lõõgastumiseks eri võimalusi.
Viiking Saaga suur bassein on pilkupüüdev ja pakub lõõgastumiseks eri võimalusi. Foto: Urmas Luik

Tuleb tõele au anda, seni olen Pärnus jaheda aja vesiseid lõõgastusvõimalusi nautides ühele paigale truuks jäänud. Kui Viikingi mullu valminud vee- ja saunakeskuses ära käisin, selgus, et see oli viga. Pärnakas peaks ikka teadma, mis tal käe-jala ulatuses kasutada on. Kui rahakott kannatab, kõik läbi käima. Muuseas, Viiking on üks soodsamaid.

Viiking Saagat läksin avastama koos sõltumatu eksperdi ehk üheksa-aastase lapselapsega. Tema emotsioonid olid kõige ehedamad: riietusruumist suure koopa laadsesse peasaali sisenedes kostis “vau!”, aga kiiresti selgus, et saunad pole ju lastele teab mis popid, ja lastebassein on tittedele, kelle sekka üheksane ammu ei kuulu. Tund aega peabasseinis nina vee peale hüplemist ja algaja kalana ujumist võttis mehikese ikka võimsalt võhmale.

Täiskavanu üritas koopast kõigepealt pilti ette saada. Keskbassein ujuda soovijale erilist ei paku, sest on selleks liiga madal ja sopiline. Mõne liigutuse teha saab ja jõge tasub ka proovida. Huvitavamad on igasugused kosed, kaela sadavad veejoad, veealune jalamassaaž ja mullipõhjaga iste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles