Galerii ja video: Keithy Vaske taastusravi fond täienes Sinilinnus jõudsalt

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul kogunes mullu veebruaris liiklusõnnetuses raskelt viga saanud Keithy Vaske taastusravi toetuseks korraldatavale kontserdile pealinna kohvikusse Sinilind täismaja, nii Keithy kui ürituse korraldajad on inimeste headusest liigutatud.

Korraldajate sõnutsi külastas eilset Sinilinnu kontserti 426 inimest, kelle abiga kogunes 2400 eurot heategevuslikku tulu.

Keithy Vaske tõdes Pärnu ja Tallinna kontserdi järel, et inimeste abivalmidus tuli talle üllatusena. “Ma ei osanud oodata, et minu lugu läheb nii paljudele korda,” märkis ta. “See annab väga palju positiivsust ja energiat. Suurepärane on teada, et minu ümber on nii palju abivalmis ja häid inimesi.”

Ürituse peakorraldaja Hanna Mia Terika Toomise sõnutsi ületas eilne kontsert kõik ootused. “Olen sõnatu, seda tunnet on võimatu kirjeldada,” lausus ta. “Jään selle tulemusega väga rahule, ma poleks ealeski osanud midagi sellist oodata.”

Heategevusprojekti “I Wear* NOËP” korraldajad ei osanud veel öelda, kui palju nad on kahe kontserdi ja annetustega Keithy taastusraviks teeninud. Küll on nad veendunud, et algne eesmärk 4000 eurot on ületatud kaks korda.

Neljapäeval Pärnus ööklubis Sugar toimunud kontserdiga kogunes ligemale 3000 eurot heategevuslikku tulu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles