Muusikakooli õpilased mängivad klaveripilte

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu muusikakooli klaveriõpilased esitavad Pärnu kontserdimaja kammersaalis muusikat Riine Pajusaare klaveripalade kogumikest "Kaelkirjak õpib tantsima", "Vihmasagara jutustus" ja 2015. aasta sügisel ilmunud uuest klaveripalade kogumikust "Lõbusad klaveripildid".
Pärnu muusikakooli klaveriõpilased esitavad Pärnu kontserdimaja kammersaalis muusikat Riine Pajusaare klaveripalade kogumikest "Kaelkirjak õpib tantsima", "Vihmasagara jutustus" ja 2015. aasta sügisel ilmunud uuest klaveripalade kogumikust "Lõbusad klaveripildid". Foto: Erakogu

Teisipäeval, 3. mail kell 18 esitavad Pärnu muusikakooli klaveriõpilased Pärnu kontserdimaja kammersaalis muusikat Riine Pajusaare klaveripalade kogumikest "Kaelkirjak õpib tantsima", "Vihmasagara jutustus" ja 2015. aasta sügisel ilmunud uuest klaveripalade kogumikust "Lõbusad klaveripildid".

Viimase noodiraamatu illustratsioonide autor on korraga kahes huvikoolis, Pärnu kunsti- ja muusikakoolis õppiv Liisamari Viik.

Riine Pajusaar töötab Keila ja Nõmme muusikakoolis klaveri- ning improvisatsiooniõpetajana ja kirjutab ühtlasi klaveripalu ja laule. Värviliste piltidega noodiraamat on olnud üks Pajusaare unistusi ja Pärnu noore kunstniku illustratsioonidega on helilooja väga rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles