Varvas kohaneb pöidla tööga

Riina Martinson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Djundiku uut pöialt kontrollinud Tartu ülikooli kliinikumi käekirurg Andrus Metsa jäi nähtuga rahule.
Viktor Djundiku uut pöialt kontrollinud Tartu ülikooli kliinikumi käekirurg Andrus Metsa jäi nähtuga rahule. Foto: Madis Sinivee

Pärnakas Viktor Djundik käis nädalavahetusel oma arstile Andrus Metsale näitamas mai algul pöidla kohale siirdatud varvast ja koos tõdeti, et ehkki ees ootab veel vähemalt üks operatsioon, teeb hetkeolukord mõlemale rõõmu.

Viktor Djundiku pöial jäi elektrisae ette üle kahe aasta tagasi Pärnus oma maja ehitades. Mees meenutab, et esialgu oli šokk nii suur, et valugi ei tundnud ja sõitis ise kodu lähedal asuvasse haiglasse. Siis jõudsid kohale valu ja tõdemus, et pöialt päästa pole võimalik.

“Parema käe pöidlata on väga raske elada, proovige ise midagi selleta teha. Pöial on väga vajalik, et tööd teha,” tõdes kaugsõiduautojuhina leiba teeniv Djundik. “Seepärast võtsingi doktor Metsaga kontakti ja hakkasime pöidla asendamise peale mõtlema.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles