Rannastaadioni valgustamine takerdus soolase hinna taha

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Kumel

Ehkki Pärnu Rannastaadion uuris oma valguspargi täiendamise võimalusi, loobuti pärast hinnapakkumise saamist ainult teleülekanneteks vajalike lisaprožektorite ostust ja valgusteid hakatakse koostöös võistluste korraldajatega rentima.

“Eesti ja Rootsi U21 koondise jalgpalli EM-valikvõistluste mäng andis küllaldase põhjuse uurida, kui palju lisavalgustus maksma võiks minna, aga kuna hind oli soolane, jäi mõte soiku,” ütles Rannastaadioni juhataja Tair Anton.

Rannastaadioni juht selgitas, et kui Eesti jalgpalli liidu arvates on mänguks lisavalgust vaja, lahendavad nemad selle mure. “Siiani on ETV 2 teinud otseülekandeid olemasoleva valgusega ja telepilt on olnud hea,” lisas Anton, märkides, et Pärnu esindusstaadion on praegu Tallinnas Lillekülas asuva A.Le Coq Arena järel Eestis valgustuse võimsuselt teine spordiareen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles