Purupurjus juht põhjustas Pärnus ahelavarii

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahelavarii Pärnus Riia maanteel.
Ahelavarii Pärnus Riia maanteel. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eile õhtul toimus Pärnus Riia maanteel purjus juhi süül ahelavarii, milles osales kolm sõiduautot. Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud.

Liiklusõnnetus juhtus kella 18.30 paiku Pärnus Riia maantee ja Papiniidu tänava ristis, kus alkoholijoobes 61aastase Pauli juhitud sõiduauto Toyota sõitis tagant otsa foori taga peatunud sõiduautole Volkswagen. See põrkas omakorda tagant otsa sõiduautole Audi, ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm.

Pealtnägijate sõnutsi oli õnnetuse põhjustanud juht olnud nii purjus, et ei suutnud politsei saabudes alkomeetrissegi puhuda.

Politsei viis mehe kainestusmajja, ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kais.

Vihjates delikaatsetele isikuandmetele, prokuratuur mehe joobeastet ei avaldanud.

Mehe suhtes alustati kirminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb mootorsõiduki juhtimist joobeseisundis. Kohus võib süüdimõistmisel karistada sellise teo eest rahatrahvi või kuni kolmeaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles