Estonia hakkab toetama Eesti sõudmist

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SPA Estonia juht Cardo Remmel ja sõudepresident Rein Kilk allkirjastasid koostöölepingu.
SPA Estonia juht Cardo Remmel ja sõudepresident Rein Kilk allkirjastasid koostöölepingu. Foto: Hele-Riin Kutsar

Pärnus asuva taastusravikeskuse SPA Estonia juhataja Cardo Remmel ja Eesti Sõudeliidu president Rein Kilk kirjutasid teisipäeva õhtul Estonia termides alla Estonia Medical Spa Hoteli ja Eesti sõudeliidu vahelise sponsorlepingu, millega toetatakse 2011. aastal Eesti sõudetippe, täpsemalt ligi kümmet Londoni olümpia sihiga harjutavat sportlast.

“Mittepärnakatest koondislastele pakume Pärnus treenimise ajaks tasuta majutust ja toitlustust, kõigile koondislastele ja lisaks Tatjana ning Jüri Jaansonile taastumiseks vajalikke raviprotseduure, sealhulgas külmaravi,” selgitas Estonia Medical Spa Hoteli tootejuht Sirli Laur. “Sponsorlepingu rahaliseks suurusjärguks võib kujuneda kuni 20 000 eurot.”

Sõudekoondise kandidaatidest assisteerisid lepingu sõlmimist Tõnu Endrekson, Allar Raja, Kaspar Taimsoo, Andrei Jämsä, Vladimir Latin, Valeri Prosvirnin, Artur Maier ja Sten Villmann, treeneritest esindas sõudeliitu Tatjana Jaanson.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles