Pedofiilid pilastasid Pärnumaa metsade vahel

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjeldatud juhtum šokeerib kannatanute rohkusega, sest tavaliselt on pedofiilil üks-kaks ohvrit.
Kirjeldatud juhtum šokeerib kannatanute rohkusega, sest tavaliselt on pedofiilil üks-kaks ohvrit. Foto: Peeter Langovits / Postimees / Scanpix

Uurimine tuvastas, et Pärnu pedofiilide Tõnis Palmi ja Andrus Heno ohvriks langes kümme lapseealist. Jälitustegevuse käigus tuvastasid ja tõestasid uurijad 68 kuriteojuhtumit.

61aastane Palm on kõrgharitud arhitekt. Kunstiakadeemias õppinud kursusevennad meenutavad teda kui pisut omaette, vaikset, kuid arukat meest. Kuigi meedia on Palmi mitu korda mainekaks tituleerinud, pole Mai kultuurikeskuse projekteerinud Palm kunagi erialastes saavutustes ülemäära säranud või silma paistnud.

Palmi nime arhitektide ringkonnas küll tuntakse, kuid paljud teda kooliajal teadnud erialakaaslasedki pole Palmiga viimase 15 aasta jooksul kokku puutunud. Ilmsiks tulnud tegude taustal võib öelda, et isegi kui nad teda tunneks, ei suudaks nad Palmi olemust täielikult mõista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles