Kilingi-Nõmmes kõlas meesansamblite laul

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meestelaulu järelkasv on Kilingi-Nõmme gümnaasiumi poistekoor, kes ühislaulu ajaks lavale kogunes. Akordioniga saatis neid Õnnela Teearu.
Meestelaulu järelkasv on Kilingi-Nõmme gümnaasiumi poistekoor, kes ühislaulu ajaks lavale kogunes. Akordioniga saatis neid Õnnela Teearu. Foto: Silvia Paluoja

Kilingi-Nõmme klubis toimus laupäeval neljas üleriigiline meesansamblite festival, millest võttis osa 11 kollektiivi Viru-Nigulast Saaremaani üle 100 mehega, kaasa lõid kohaliku gümnaasiumi poistekoor, rahvatantsijad ja muusikakooli flötistid.

Festivali korraldaja, Kilingi-Nõmme muusikakooli õpetaja ja kohaliku visiitkaardi – meeskoori Nõmmela dirigent Õnnela Teearu rääkis, et festival käib külakorda. Mullu loositi Pukas järgmise toimumiskohana välja Kilingi-Nõmme ja tuligi hakata kogukonna toel valmistuma suureks peoks.

“Keegi kedagi ei hinda, kõik laulavad ainult meeste ja publiku rõõmuks kolm laulu,” märkis Teearu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles