EAS toetab noorte ettevõtlikkuse nädalat

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ettevõtlikkusprojektide konkursile laekunud 114 projekti seast valiti Pärnumaalt toetuse vääriliseks Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse projekt Pärnumaa noorte ettevõtlikkuse nädala korraldamiseks.

EAS toetab ettevõtlikkuse nädala projekti 2042 euroga.

Üle Eesti leidis toetust 14 projekti, millele antakse 63 400 eurot. Ettevõtlikkusprojektide konkurssi rahastatakse Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest.

Konkursile oodati ettevõtlikkuse arendamisele ja ettevõtlusteadlikkuse tõstmisele suunatud projekte potentsiaalsete ettevõtjate, õpilaste-üliõpilaste ja õpetajate-õppejõudude seas.

„Huvi konkursi vastu oli rõõmustavalt suur, tugevaid projekte oli palju. Paraku olid eelarvelised piirid ees, mistõttu jagus toetust vaid 14 tugevamale projektile,“ kommenteeris EASi alustavate ettevõtete divisjoni direktor Dmitri Burnašev. „Usume, et need projektid täidavad oma eesmärgi – tõepoolest tõstavad nii teadlikkust kui huvi ettevõtluse vastu,“ rõhutas ta.

Toetust sai taotleda kuni 9587 eurot projekti kohta, omaosaluse määr ei ole kohustuslik. Projektid tuleb ellu viia ühe aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles