Markus Monak käis Koolitantsu finaalis viis korda auhinna järel

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”Ärtu Emand ehk õigus vabadusele” pärjati tänavuse Koolitantsu parimaks tantsuks kooli tantsu kategoorias. Esiplaanil tantsu autor Markus Monak.
”Ärtu Emand ehk õigus vabadusele” pärjati tänavuse Koolitantsu parimaks tantsuks kooli tantsu kategoorias. Esiplaanil tantsu autor Markus Monak. Foto: Madis Sinivee

Koolitantsu festivali üleriigiline finaal läinud nädalavahetusel Paide kultuurikeskuses osutus pärnakatele väga edukaks. Triumfi nautis tantsukool WAF Dance, mis valiti kahel korral festivali laureaadiks ja korra nominendiks, tulles oma finaali jõudnud kolme tantsuga kolme parema hulka.

6.–9. klassi tantsude “Kus on kodu” (esikoht ehk laureaat) ja “Apocalypto” (2.–3. koht ehk nominent) autor on Ann-Marii Reiväli, 4.–7. klassi tänavatantsu “Vaimudest viidud” (laureaat) koreograaf on Markus Monak.

Rohkelt auhindu pälvisid Tallinna Carolina tantsustuudio ja WAFi ühisprojektid. Kõigi kolme nominentide hulka tõusnud tantsu, 4.–7. klassi show-tantsu “Staari pisarad”, 10.–12. klassi tänavatantsu “Huda” ja vabatantsu “Elu rööpad” looja on WAFi kasvandik ja Pärnu koolinoor Markus Monak, kes vend Margiga astus osas Carolina stuudio omaloodud kavades tantsijana üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles