Tammsaare kooli lapsed mängisid tervisepäeval orienteerumismängu

, Tallinna ülikooli rekreatsioonikorralduse tudeng
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilased läbisid kontrollpunkti Pärnu muuseumis, keskraanatukogus, maavalitsuses, Pärnu linnavalitsus ja päästeametis, kus sooritasid spordi või tervisega seotud ülesande.
Õpilased läbisid kontrollpunkti Pärnu muuseumis, keskraanatukogus, maavalitsuses, Pärnu linnavalitsus ja päästeametis, kus sooritasid spordi või tervisega seotud ülesande. Foto: Pärnu Tammsaare kool

Koostöös Tallinna ülikooliga korraldati läinud reedel Pärnu Tammsaare kooli 5.–7. klassi õpilastele maailma tervisepäeva raames orienteerumismäng.

Mängus osalenud õpilaste ülesanne oli läbida Pärnu kesklinnas viis kontrollpunkti, kus tuli sooritada spordi ja tervisega seotud ülesandeid. Võistkonnad lahendasid neid nii paberil kui ka digivahenditega.

Foto: Pärnu Tammsaare kool

Finiš oli noorte kodukoolis, kus neil tuli joonistada plakat tervislikust eluviisist.

Orienteerumismängu eesmärk oli kontrollida ja täiendada noorte teadmisi spordist ja tervisest. Päeva lõpus autasustati kõiki osalejaid.

Üritust aitasid korraldada Pärnu Tammsaare kooli õpilasesindus ja vilistlased, Pärnu linnavalitsuse noorsoonõunik Reine Tapp, Pärnu maavalitsuse noorsootöö peaspetsialist Ivika Kelder, Pärnu keskraamatukogu turundusjuht Krista Visas, Pärnu muuseumi administraator Jelena Babenko ja turundusjuht Maarja Padari ning Lääne päästekeskusest Aleksandr Frischer, Katariina Vaabel, Jaanus Saar ja Jevgeni Novikov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles