Purjetajad tõid pealinnast auhindu

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu poisid Hendrik Holtsmann (vasakul) ja Rando Vainikk purjetasid RS Feva klassis kolmanda auhinna vääriliselt.
Pärnu poisid Hendrik Holtsmann (vasakul) ja Rando Vainikk purjetasid RS Feva klassis kolmanda auhinna vääriliselt. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Tallinna merepäevade regatil võitsid Pärnu jahtklubi treenerite kasvandikud neli poodiumikohta. RS Feva klassi kahepaatide konkurentsis seilasid Hendrik Holtsmann ja Rando Vainikk kolmanda auhinna vääriliselt. Esimeseks tulid Oskar Tiidemann - Luca Remmel Rein Ottossoni purjespordikoolist ja teise koha said Veronika Kuvatova - Hannah Tuulas Kalevi klubist.

Üldarvestuses regati kaheksandana lõpetanud Romi Safin ja Lisbeth Taggu võitsid kuni 14aastaste tüdrukute konkurentsis esikoha ja teise auhinna teenisid Angeliina Maria Isabel Õunap - Liise Väliste.

Optimisti klassis oli parim Siim Siimson Tartust, võitjale järgnesid pealinna poiss Henry-Mark Andresson ja Pert Salundi Pärnu jahtklubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles