Valimised 2017: Meerikandidaadid väitlesid teravnurki vältides

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Sinivee

Kolmapäeva õhtul korraldasid Kuku raadio ja Pärnu Postimees Tartu ülikooli Pärnu kolledži aatriumis Pärnu linnapeakandidaatide viimase debati enne pühapäevaseid kohalikke valimisi.

Kuku raadiost esitas küsimusi Timo Tarve, Pärnu Postimehest arvamustoimetuse juhataja Siiri Erala. Lehe piiratud mahtu arvestades toome lugejateni kandidaatidele esitatud esimesed isiklikud küsimused ja viimse, millega tunti huvi, kellega välistatakse võimuliitu minek. Valimisdebatt on Kuku raadio eetris täna kell 13, videoülesvõtet näeb Pärnu Postimehe veebiportaalist.

Erala: Romek Kosenkranius, mul on natuke hingel teie reaktsioon Pärnu haigla juhi Urmas Sule eelviimasele skandaalile, millele äsja lisandus veel üks. Ka Toomas Kivimägi maja- ja aiasaagas olete väga tagasihoidlik ega ole seisukohta võtnud. Miks te hoidute hinnangutest?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles