Vutinaised peavad homme Rannastaadionil võidupidu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas PJK naiskond.
Võidukas PJK naiskond. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Homme tuleb naiste jalgpalli meistriliigas hooaja viimane voor, mille järel saab Pärnu jalgpalliklubi (PJK) naiskond kätte kaheksanda järjestikuse ja juba 13. meistritiitli.

PJK madistab viimasel matšil sel hooajal hõbemedali teeninud Tallinna Floraga. Selle mängu järel antakse PJK-le meistrikarikas, mis kindlustati juba varasemates voorudes. Pärnul on võimalus lõpetada hooaeg ühegi kaotuseta ja selleks tuleb viimases mängus alistada Flora.

Omavahelistes kohtumistes on Flora seni näidanud südikat vastupanu, ent Pärnu on siiski paremuse maksma pannud. Mängud on lõppenud pärnakate 3:2, 2:0 ja 1:0 võiduga.

Pärnu peatreener Jüri Saar ootab huvitavat mängu kahe võrdse võistkonna vahel. "Loodan, et ilm paraneks. Siis on rohkem fänne staadionil kaasa elamas ja naistel suurem motivatsioon endast kõik anda," rääkis treener.

Mängija Anastasiia Filenko kommenteeris: "Hooaja viimane mäng, mille tulemus tabeliseisu kuidagi ei mõjuta ning sellepärast tulevad kõik mängu nautima. Aga muidugi Flora on meie suurim rivaal, keegi ei lähe kergekäeliselt mängima. Mulle on meeldinud mängud Floraga, sest võidud nende üle on tulnud väga raskelt."

Rannastaadionil pannakse pall mängu kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles