Merko Ehituse parim partner on Pärnu ehitusettevõte

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS SA.METi kvaliteedi- ja arendusjuht Janno Metsa (vasakul) ja juhataja Janus Metsa täitsid aasta tagasi Rääma linnaossa kerkinud Lille 55 kortermaja nurgakivi panekul ajakapslit.
AS SA.METi kvaliteedi- ja arendusjuht Janno Metsa (vasakul) ja juhataja Janus Metsa täitsid aasta tagasi Rääma linnaossa kerkinud Lille 55 kortermaja nurgakivi panekul ajakapslit. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Aktsiaselts Merko Ehitus teatas, et valis 180 ettevõtte seast oma parimaks koostööpartneriks hoonesiseste tehnosüsteemide ehitustööde tegija AS SA.METi Pärnust.

Merko projektimeeskonnad valisid SA.METi parimaks koostööpartneriks Noblesseri kvartali, Tartu mnt 52 elamukvartali ja Tapa kasarmute objektidel. SA.METit autasustati uhiuue Toyota Hiluxi kaheaastase kasutusõigusega.

"Peaauhinna pälvinud SA.METiga oleme teinud koostööd ligikaudu 15 aastat ning seda näiteks KUMU, hotelli Hilton Tallinn Park, Tondiraba jäähalli ning büroohoonete ja korterelamute objektidel," ütles Merko Eesti juhatuse liige Jaan Mäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles