Õpilasfirma soovib välja anda 100keelse kalendri

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooandja paltvormil toetust koguv Tegude Kalender lubab muuta 100 keeles inimesed maailmas õnnelikumaks.
Hooandja paltvormil toetust koguv Tegude Kalender lubab muuta 100 keeles inimesed maailmas õnnelikumaks. Foto: Erakogu

Hooandja platvormil toetust koguv tegude kalender lubab muuta inimesed 100 keeles õnnelikumaks.

Tegude kalender sai alguse Pärnu Raeküla põhikoolis, kui 8. klassi õpilased hakkasid mõtlema õpilasfirma ideede peale.

"Märkasime enda ümber, et inimesed on kurvad. Kassapidaja ei naerata, bussijuht on morni näoga, ilm on halb. Otsustasime seda olukorda muutma hakata ja andsime välja esimese tegude kalendri," ütles kalendriidee algataja Rudolf-Gustav Hanni.

Tegude kalendri igale päevale on kirjutatud lihtne ja armas tegu, mis muudab päeva rõõmsamaks ja motiveerib tegema väikeseid heategusid, mis on tegelikult väga olulised. Nii näiteks võib kalendris päevane ülesanne olla kedagi tänada, kiita, kallistada või naeratada.

Sellel aastal võtsid noored sihiks kogu maailma õnnelikumaks muuta. "Tahame, et head teod ei jääks piiri taha kinni ja iga inimene maailma igas nurgas saaks võimaluse head teha," ütles projekti algataja. "Koos sinuga asume looma rahvusvahelist projekti "Be Happy Calendar". Eesmärk on anda välja 100 keeles igale inimesele sobiv kalender. See on kingitus Eesti 100 aasta juubeliks ja kogu maailmale."

Rohkem infot projekti leiab Hooandja kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles