Noortebändi võitiski Ild: Kuidagi veider on olla

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Ild lausus Noortebändi auhinda vastu võttes, et konkursivõit andis talle ja Sven Seinperele kindluse, et nad on oma muusikaloomisega õigel teel.
Rainer Ild lausus Noortebändi auhinda vastu võttes, et konkursivõit andis talle ja Sven Seinperele kindluse, et nad on oma muusikaloomisega õigel teel. Foto: Madis Sinivee

Nädalavahetusel Tallinnas Kultuurikatlas Noortebändi konkursil võitjaks kuulutatud Rainer Ild muheles eile, et lubatud õlu sai bändikaaslase Sven Seinperega eduka võistluse järel ära joodud ja annab veidike veel tunda.

“Kas see võit nüüd mulle kohale on jõudnud ... Ma ei tea. Kuidagi veider on olla,” tunnistas Ild. “On juba hakanud igasuguseid pakkumisi tulema. Ongi selline tunne, et “mis te pullite”. Aga nii palju neid kutseid nüüd ka ei ole, alati võiks rohkem.”

Ülejäänud finaali jõudnud bändide esitusi ei vaadanud Ild meelega, sest ei soovinud enda vaimu oma ülesastumise ajaks häirida. “Poolfinaalis ma tegin seda, ja siis sa hakkad teisi kadestama ja endas kahtlema, et miks sa seal laval oled,” põhjendas noor muusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles