Reformierakond tahab tasuta ühistransporti (1)

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasuta ühistransport maakonnaliinidel peaks tulema juba selle aasta 1. juulist.
Tasuta ühistransport maakonnaliinidel peaks tulema juba selle aasta 1. juulist. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu linnavolikogu Reformierakonna fraktsioon andis volikogu menetlusse eelnõu, milles tehakse linnavalitsusele ülesandeks korraldada Pärnus tasuta ühistransport.

"Ega me seda eelnõud väga tõsiselt võtnud," tunnistas fraktsiooni nimel eelnõu esitanud Jüri Lebedev. "Näeme võimalust tekitada pingeid koalitsioonis ja selgitada välja, kas Keskerakond on tõsine poliitiline jõud ja üritab oma valimislubadust täita."

Eelnõus tahetakse, et linnavalitsus töötaks tasuta ühistranspordi korra välja 1. aprilliks ja rakendaks seda 1. juulist. "Tasuta sõiduõiguse sotsiaal-majanduslik mõju oleks suurem, kui tasuta sõiduõigust laiendatakse ka linnasisestel liinidel kõigi Pärnu omavalitsuse elanike suhtes," kommenteeritakse eelnõu seletuskirjas kavatsust kehtestada 1. juulist maakonnasisestel ja maakondi ühendavatel avalikel bussiliinidel tasuta sõiduõigus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles