Võrkpallimeeskond kirjutas tabelisse kindla võidu

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond. Arhiivifoto.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond. Arhiivifoto. Foto: ARDI TRUIJA / PÄRNU POSTIMEES/

Pärnu võrkpalliklubi meeskond sai Balti liiga turniiril kodusaalis kindla 3:0 võidu Järvamaa võrkpalliklubi meeskonna üle ja jätkab liidrina.

Pärnu meeskond loovutas järvamaalastele geimides vastavalt 20, 16 ja 23 punkti ja kirjutas tabelisse 11. võidu.

Suvepealinna tiimi suuremate skooritegijatena hiilgasid täna Edvinas Vaškelis ja Kevin Saar, kes tõid oma meeskonnale 11 punkti.

Pärnu sats teenis mängu jooksul kümme blokipunkti vastaste ühe vastu. Kodumeeskond lõid üheksa ässpallingut, järvamaalased kolm. Servivigu kogunes pärnakatel 13, järvamaalased eksisid pallingul 11 korda.

Pärnakate rünnakuprotsent oli 51,5, Järvamaa klubil 41,3. Vastuvõtt oli Pärnu klubil statistika järgi 44 protsenti, vastastel kõigest 29,3.

Pärnu võrkpalliklubi meeskond hoiab 12 mängu järel 32 punktiga liiga liidri kohta. Saaremaa võrkpalliklubil on 11 mängust kogutud 28 punkti, Tallinna Selveril 11 mängust 24 punkti.

Suvepealinlaste järgmine liigamäng tuleb 3. detsembril Tallinnas Selveri vastu. 

Enne seda mängitakse 29. novembril võõrsil karikasarja veerandfinaali kordusmäng Tartu Bigbankiga. Veerandfinaali avavaatuses sai Pärnu meeskond kodusaalis 3:2 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles