Pärnu põrkas Tartus vastu Hiina müüri

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbanki meeskonnal õnnestus karikasarja veerandfinaali teises vaatuses pärnakate rünnakud edukalt lämmatada.
Tartu Bigbanki meeskonnal õnnestus karikasarja veerandfinaali teises vaatuses pärnakate rünnakud edukalt lämmatada. Foto: Ardi Truija

Pärnu võrkpalliklubi meeskond ja Tartu Bigbank andsid Taaralinnas karikavõistluste veerandfinaali kordusmängus finaaliväärilise etenduse, milles tartlased said kanda naerusuist maski ja jätsid pärnakad kurva näoga.

Et Pärnu meeskonnal oli Tartu kaasa võtta kodusaalis higi ja vaevaga teenitud 3:2 võit, tuli poolfinaali pääsuks saavutada ükskõik kui suur võit. Edasipääs olnuks võimalik 2:3 kaotusegi korral. Siis oleks järgmisesse ringi aidanud kuldse geimi võitmine. Tartu 3:0 või 3:1 võit tähendanuks lõunaeestlaste üldvõitu.

Kolm esimest geimi olid ülimalt tasavägised ja punktiskoor läks üle 25. Kahes esimeses kallutas Tartu lõpud enda kasuks: 28:26 ja 26:24. Kolmandas lasid mängumeeste punktide jagamiseks paaripunktise edumaa saanud pärnakad vastastel viigistada, kuid suutsid siiski paremuse 27:25 maksma panna. Neljandaski geimis jagus punkt-punkti-heitlust teise tehnilise vaheajani. Siis ei suutnud pärnakad kahel rünnakul palli maha lüüa ja Bigbank tegi sisse neljapunktilise edu, mida enam käest ei lastud ja võeti 25:21 võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles