Avo Keel: Meie mehed süttisid seekord pisut hilja

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui matši alguses olid Pärnu võrkpallurid emotsioonide väljanäitamisega kitsid, lasti mängu teises pooles mitmel korral loom välja.
Kui matši alguses olid Pärnu võrkpallurid emotsioonide väljanäitamisega kitsid, lasti mängu teises pooles mitmel korral loom välja. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu võrkpalliklubi meeskonnal tuli­ üleeile 800 silmapaari ees eurosarja kaheksandikfinaali tulises avamängus kodusaalis 1:3 alla vanduda Belgia klubile Meneni Par-Ky. Pärnakate peatreener Avo Keel usub, et kordusmängu eel ei tasu neid veel maha kanda.

“Mehed süttisid pisut hilja, oleks pidanud kohe esimest vilest,” arvas Pärnu loots. “Aga tegid täiesti kvaliteetse mängu, lihtsalt üks nõrk moment sattus neljanda geimi lõppu.”

Esimene halb uudis tabas kodumeeskonda juba enne mängu, kui selgus, et nurgaründaja Taavet Leppik on haigestunud grippi. Häädemeestelt pärit kõmmutaja mängib Pärnu tiimis võtmerolli just servi vastuvõtul ja oli rünnakulgi meeskonna resultatiivseim mõlemas euro­sarja avaringi matšis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles