Lääneranna vallas söövad lasteaialapsed tasuta

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääneranna valla lasteaedades on kohatasu määr 20 eurot ja söögi eest midagi juurde maksma ei pea.
Lääneranna valla lasteaedades on kohatasu määr 20 eurot ja söögi eest midagi juurde maksma ei pea. Foto: Andres Haabu / Postimees

Lääneranna vallavolikogu otsustas, et selle valla koolieelsetes lasteasutustes käivad lapsed saavad alanud aastast tasuta süüa.

Volikogu vaatas üle lasteaia kohatasude määrad. Vastu võetud otsusega kehtestati kõikides Lääneranna valla koolieelsetes lasteasutustes kohatasu määraks 20 eurot kuus lapse kohta. Kohatasu ühest perest iga teise ja enama lasteaias käiva mudilase kohta on kümme eurot kuus.

Kohatasu tuleb tasuda lapse lasteaiast puudutud aja eest, välja arvatud juunist augus­tini, mil kohatasu makstakse vastavalt eelregistreerimisele. Arvestust peetakse kalendrikuu kaupa.

Lääneranna valla avalike suhete spetsialist Kristina Kukk ütles, et kui kellelgi on vana korra järgi ettemaks tasutud, tehakse raamatupidamises tasaarveldus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles