Sõudekeskus tuleb Pärnu jõe värvi

FOTO: Arhitektuuribüroo Molumba OÜ

  • Esimese preemia töö eristus teistest
  • Esimeses ehitusjärgus rajatakse klubihoonesse jõusaal ja riietusruumid
  • Hoone fassaad koosneb üheksast värvist

Pärnu Rääma sõudekeskuse renoveerimist on kavandatud juba ligemale kümme aastat, muutmaks amortiseerunud treeningukeskus nüüdisaegseks. Nüüd on lõpuks pikk ootus läbi: arhitektuurikonkursil valiti välja võidutöö, mis hakkab Pärnu jõe paremkallast ehtima ja koppki lüüakse juba tänavu maasse.

Konkursil otsiti lahendust kahes etapis ehitatava sõudekeskuse peahoonele koos lisafunktsioonidega, seal­hulgas ellingu- ja töökojahooned, paadisillad, kaldakindlustus.

Pärnu sõudeklubi president Toomas Rapp selgitas, et konkursile laekunud kümme võistlustööd ületasid klubi ootusi nii tööde arvu kui arhitektide loominguliste lahenduste poolest, kohati kombates ja ületades lähteülesande piire.

Loe kõiki artikleid

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO LEHE TELLIMUS

Loe ka neid

Tagasi üles