Vändra Vaprus ja Pärnu jalgpalliklubi alustasid liigahooaega kaotusega

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall
Jalgpall Foto: Erakogu

Esiliiga B-tasandil mängivad Pärnumaa meeskonnad alustasid Eesti jalgpallimeistrivõistlusi kaotusega.

Vändra Vaprus jäi Tallinnas jalgpalli liidu sisehallis 1:3 alla Tartu Tammeka U21 meeskonnale, Pärnu jalgpalliklubi pidi tunnistama samal areenil Võru Heliose 2:0 paremust.

Vändra meeskonnal oli hea võimalus mängu juhtima minna avapoolaja esimese kolmandiku lõpul, kui teeniti 11 meetri karistuslöök, kuid Albert Anissimov ei suutnud seda realiseerida. 

Hoopis Tartu meeskond haaras poolaja viimasel minutil Mart Paul Preimani väravast juhtohjad.

Anissimov tasakaalustas teise poolaja alguses mänguseisu, kuid poolaja keskel sündinud Sten Reinkorti väravast ja mängu lõpu eel Rasmus Luha sepistatud tabamus kindlustasid Tammeka U21-le 3:1 võidu.

Pärnu jalgpalliklubi jäi Võru meeskonnale alla kahe garderoobiväravaga. Avapoolaja lõpul skooris penaltipunktilt Sander Taan ja teise poolaja alguses suurendas Heliose eduseisu Aleksandr Pruttšenko. 

Ehkki mängu viimastel minutitel oli pärnakatelgi kasutada penalti, ei suutnud Jevgeni Novokov seda realiseerida ja nii lõppes matš Heliose 2:0 võiduga.

Kui võistluskalendris külma ilma tõttu muudatusi ei tule, sõidab Helios pühapäeval külla Vändra meeskonnale. 

Pärnu jalgpalliklubi võõrustab kolmanda vooru mängus Paide linnameeskonna U21 esindust, kes avavoorus sai 3:2 jagu Lasnamäe Ajaxist.

Esiliiga B-tasandi liidriks tõusis avavooru järel FC Flora U19 koosseisust 5:1 jagu saanud Tallinna Legion. Teisel kohal on Tammeka U21 meeskond ja kolmandal Helios.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles