Jõudemonstratsioon: võrkpallurid võtsid kindla võidu ja tõusid tabeli tippu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
07.10.2017 Pärnu Spordihall, Pärnu Võrkpalliklubi. Foto: Ardi Truija
07.10.2017 Pärnu Spordihall, Pärnu Võrkpalliklubi. Foto: Ardi Truija Foto: ARDI TRUIJA / PÄRNU POSTIMEES/

Pärnu võrkpalliklubi alistas täna Balti liigas võõrsil Järvamaa VK kuivalt ja tõusis vähemalt üheks päevaks tabeli liidriks.

Pärnakad ei andnud järvamaalastele armu: vastased teenisid kolmes geimis vastavalt 17, 14 ja 14 punkti.

See oli suvepealinlaste eelviimane matš põhiturniiril: pühapäeval minnakse kodusaalis vastamisi Tallinna Selveriga.

Võiduga mindi senisest liidrist Saaremaast kahe punktiga mööda, kuid saarlastel on mäng vähem mängitud. Saaremaa viimased matšid toimuvad homme ja ülehomme.

Pärnu loots Avo Keel arvas enne tänast matši Volley.ee-le, et Saaremaa ei väärata. "Ma ei näe põhjust, miks peaksid RTU ja Jelgava Saaremaa vastu nahast välja pugema. Ja olgem ausad, isegi kui nad seda teeksid, sellest ilmselt ei piisaks ja Saaremaa võtaks ikka oma," kommenteeris peatreener. "Meie peame teise koha säilitamiseks koguma kahest mängust kaks punkti, sellega saame vast hakkama. Aga meilgi on võimalus esikoht endale võtta ja ka väike võimalus on siiski võimalus. Meeskond on terve ja heas vormis." 

Esikoha teeninud tiim saab endale 23.–24. märtsil toimuva finaalturniiri korraldusõiguse. Veerandfinaalidega tehakse algust juba järgmisel nädalal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles