Pildid: Kesklinna sillal juhtus kolmikavarii

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 17.15 paiku juhtus Pärnu Kesklinna sillal kolmikavarii, kui linnast väljuval suunal põrkas kokku kolm sõiduautot.

Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud ja osalised pöörduvad kindlustusse.

Pärnu Postimehe reporteri Meelis Kalme jutu järgi sattusid avariisse sõiduautod Audi, Volvo ja Renault.

Õnnetuse tõttu oli liiklus sillal häiritud ja kesklinnas tekkisid ummikud.

Avarii Pärnu Kesklinna sillal häiris tipptunnil liiklust.
Avarii Pärnu Kesklinna sillal häiris tipptunnil liiklust. Foto: Urmas Luik / Parnu Postimees/

Statistika näitab, et kõige rohkem liiklusõnnetusi on viimase 12 kuu jooksul juhtunud neljapäeviti kell 17-18 ning veidi vähem samal kellaajal teistel argipäevadel ehk siis õhtuse tipptunni ajal.

"Ehkki enamasti on tegemist juhtumitega, kus ei saa keegi vigastada, koormavad sellised õnnetused liiklust, võtavad nii aega ja tähendavad lisakulu. Sellepärast palume kõiki liiklejaid olla tähelepanelikud, eriti tipptunni ajal. Tuleb olla hoida pikivahet ja suunata kogu tähelepanu sellele, mis toimub teel, et jaguks küllalt aega, reageerimaks ootamatule situatsioonile," ütles Lääne prefektuuri teabebüroo politseikapten Reelika Kivi.

"Täna on mobiilivaba päev ja loodame, et autojuhid tegelevad roolis olles ainult autojuhtimisega nii täna kui ka järgnevatel päevadel, et liiklus oleks kõigile turvalisem," lisas Kivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles