Galerii: võrkpallimeeskond jäi poolfinaalseerias Tartu vastu kuivale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpallimeeskond pidi tunnistama Eesti võrkpalli meistriliiga poolfinaalseeria kolmandaski matšis Tartu Bigbanki paremust ja 3:0 matši- ja seeria võidu järel läheb kullamängudele Saaremaa meeskonna vastu Taaralinna tiim.

Selg vastu seina olnud pärnakad hakkasid poolfinaalseeria kolmandas mängus tartlastele küll kõvasti vastu, kui tegid palju tehnilist praaki, millega vastastele lihtsaid punkte loovutati.

Esimese geimi kaotas Pärnu meeskond 22:25. Teises geimis said pärnakad esimeseks tehniliseks vaheajaks 8:5 edu, ent pärast seda teenis Tartu neli punkti järjest ja läks omakorda juhtima. Seda edu Tartu tiim enam käest ei andnud, võites 25:19. Kolmandas geimis hoidis Tartu meeskond initsiatiivi ja võitis selle 25:22.

Mängu statistikat saab vaadata SIIT.

Poolfinaalseeria kahes esimeses mängus jäid pärnakad tartlastele alla 1:3 ja 0:3. Nii võitis Tartu meeskond seeria 3:0 ja läheb finaalmängudes vastamisi Saaremaa võrkpalliklubi meeskonnaga.

Pärnakad mängivad kolmandale kohale Tallinna Selveriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles