Vaprus üritas, kuid ei suutnud kurba seeriat lõpetada

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vapruse peatreener Indrek Zelinski on tuleviku suhtes positiivne, sest tema hinnangul muutub mängupilt paremaks.
Pärnu Vapruse peatreener Indrek Zelinski on tuleviku suhtes positiivne, sest tema hinnangul muutub mängupilt paremaks. Foto: Urmas Luik

Pärnu jalgpalliklubil Vaprus ei õnnestunud üleeile realiseerida mitut väravavõimalust ja nad pidid kodusel kunstmurustaadionil leppima FC Kuressaare vastu 1:1 viigiga.

Mõlemad tiimid paiknesid enne­ pühapäevast mängu tabeli lõpus: Pärnu oli senistest mängudest kogunud kaks viiki ja viis kaotust, millega hoidis viimast, kümnendat kohta. Kuressaare oli vastavalt ühe võidu ja kuue kaotusega vahetult Vapruse ees üheksas. Peale selle ei olnud pärnakad Premium-liigas võidurõõmu nautida saanud eelmise aasta juunist 28 matši järjest.

Üleeilset mängu alustas aktiivsemalt Vaprus. Esimene hea võimalus skoor avada tekkis Pärnul viiendal minutil, kui Ronaldo Tiismaa Kuressaare kaitsja eksimuse järel löögile pääses, kuid olukorra päästis saarlaste väravavaht Ingmar Krister Paplavskis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles