Vaprus hoidis Karu lõa otsas

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vapruse väravavaht Richard Aland arvas, et tegi Paide vastu Vapruse särgis oma senise parima mängu, ent juurde panna on temalgi.
Vapruse väravavaht Richard Aland arvas, et tegi Paide vastu Vapruse särgis oma senise parima mängu, ent juurde panna on temalgi. Foto: Mailiis Ollino

Vaprateks Karudeks ristitud Pärnu Vapruse vutimeeskond suutis tänavuses esimeses murul toimunud mängus külla tulnud Paide linnameeskonna kõvale survele vastu panna ja häda sunnil peahaavaga väljakule lastud Tarmo “Karu” Neemelo lõa otsas hoida. Palgaks said pärnakad poolteisetunnise rassimise eest tabelisse kanda väärt viigipunkti.

Selle hooaja neljanda punkti teenimiseks tuli pärnakatel kõvasti higi valada. Nagu eeldada võis, haarasid järvalased mänguohjad pärast avavile kõlamist enda kätte ja surusid Vapruse oma väljakupoolele. Pärnakad suutsid vastased siiski oma värava juures kontrolli all hoida ja väravavaht Richard Alandil tuli vaid korra ­tõsiselt pingutada, et Andre Frolovi löödu raamide vahelt eemale suunata. Vaprus suutis paar korda elevust tekitada kiirete kontrarünnakutega, kuid Paide puurivahile Andrea Liottile olid need kerge saak.

Väravate nägemiseni tuli Rannastaadionile kogunenud publikul oodata ligemale tund, kui ­Paide meeskonna äärekaitsja Oleksandr Sukharovi nurgalöök leidis Vapruse värava ees Martin Kase peanupu, millest mängu­vahend püüdmatult võrku maandus. Enne tabamust dressi maha võtnud Neemelol, kel hiljutise ­vigastuse tõttu tehti viis õmblust ja kes seepärast oli valges pea­sidemes, lubati järvamaalaste treeneripingilt selle peale soojemad riided taas ülle tõmmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles