U16 korvpallineiud jäid õige napilt medalita

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordikooli U16 võistkond.
Pärnu spordikooli U16 võistkond. Foto: Tony Kikkas

Eesti tüdrukute korvpallimeistrivõistluste U16 eaklassis pidi Pärnu spordikooli tiim leppima neljanda kohaga.

Poolfinaalis jäädi alla hilisemale Eesti meistrile Tartu Kalevile 86:66. Matš otsustati juba avapoolajaga, mis kaotati 33:54. Pärnu resultatiivseim oli Helerin Kass 21 punktiga. Tartu poolelt oli pidurdamatus hoos Anna Gret Asi, kes viskas 43 silma, võttis 20 lauapalli, tegi kümme vaheltlõiget ja jagas kuus resultatiivset söötu.

Pronksikohtumises pidi Pärnu spordikooli tiim tunnistama Tallinna Kalevi nappi paremust. Poolajapausile mindi Tallinna klubi 32:26 juhtimisel. Kolmandal veerandajal suurendasid pealinlased vahe 15 punktini, kuid suvepealinlased ei jätnud jonni: kui mängida oli jäänud alla minuti, vähendasid Katrin Kalliti juhendatavad vahe vaid kahepunktiliseks 55:57.

Viktoria Kisseljova tabav vabavise suurendas Kalevi eduseisu kolmeni. Pärnu kaotas rünnakul palli ja Kisseljova tabavad vabavisked tõid lõppskooriks 60:55.

Pärnu eest tõi naiskonna parimaks valitud Elena Sutt 18  ja Katariina Rõngelep 16 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles