Lastekaitsepäeval peetakse käruparaadi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Kolmapäeval, 1. juunil korraldab IRL Pärnumaa naisklubi lastekaitsepäevale pühendatud “Kärude paraadi”, kuhu on osalema oodatud kõik väikelastega pered.Kolmapäeval, 1. juunil korraldab IRL Pärnumaa naisklubi lastekaitsepäevale pühendatud “Kärude paraadi”, kuhu on osalema oodatud kõik väikelastega pered.

Paraad algab kell 17.30 Rüütli platsil, kust lastekärude ja -vankritega liigutakse orkestri saatel Vallikääru. Rongkäiku veavad Siil, Pipi ja Saabastega Kass ning lapsed võiksid üritusele tulla kostüümides. Vallikäärus saab vaadata Rein Laose teatritrupi lasteetendust “Põmmu, Botsu ja tema sõbrad”, sõita ponidega ja autasustatakse laste kunstikonkursi “Kodulinn Pärnu 760” võitjaid.

Ürituse eestvedaja Angela Ottenderi sõnutsi on IRL Pärnumaa naisklubi varemgi lastekaitsepäeva tähistanud, nüüd otsustati traditsioon taaselustada.

“Vanematel pole väga palju võimalusi koos lastega lõbutseda, sellepärast tahame pakkuda peredele võimalust pärast tööpäeva midagi vahvat ette võtta,” rääkis Ottender.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles