Vutinaiskond jätkab täiseduga

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anastassia Morkovkina.
Anastassia Morkovkina. Foto: PP

Eesti jalgpallimeistrivõistluste naiste meistriliigas juba augusti alguses endale tšempionitiitli välja võidelnud Pärnu jalgpalliklubi ei ole pärast tiitli kindlustamist jalga gaasipedaalilt võtnud ja jätkab võistlusi täiseduga – 18. vooru kohtumises purustati kodus Tartu Tammeka 5:0 (3:0).

Kolm väravat lisas oma kontole meistrisarja suurim väravakütt Anastassia Morkovkina, ühe tabamusega panustasid võitu veel Lea Saapar ja Kätlin Hõbemägi.

Pärnakad on 18 voorus tunnistanud ainult võite ja kogunud 54 punkti väravate vahega 78:5.

Pärnu jalgpalliklubi naiskonna järgmine mäng on laupäeval võõrsil tänavuse hõbemedalinaiskonna FC Flora vastu. Naiste meistriliiga viimases voorus kohtub Pärnu vutiklubi 13. septembril kodus Nõmme Kaljuga.

Pärnu jalgpalliklubi naiskonna peatreener Jüri Saar ütles, et meistritiitli kindlustamine pole tema hoolealuste motivatsiooni vähendanud ja eesmärk on lõpetada tänavune turniir 20 võiduga.

Pärast meistrivõistluste lõppu ootab pärnakaid 28. septembril koduväljakul ees karikavõistluste poolfinaal FC Levadiaga. Teises poolfinaalis mängivad Tartu Tammeka ja Nõmme Kalju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles