Motomehed teenisid kuus pjedestaalikohta

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse motoklubi eestvedaja Toivo Nikopensius kihutas Tori-Jõesuu enduurosprindil seenioride esimese auhinna vääriliselt.
Paikuse motoklubi eestvedaja Toivo Nikopensius kihutas Tori-Jõesuu enduurosprindil seenioride esimese auhinna vääriliselt. Foto: Rauno Kais

Paikuse motoklubi sportlased võitsid enduurosprindi Balti ja Eesti meistrivõistluste etapil Tori-Jõesuu rajal ühe esimese, neli teise koha auhinda ja ühe kolmanda koha autasu

Üle 50aastaste seenioride arvetuses oli kiireim Toivo Nikopensius, kes teise koha saanud Danielius Žostautast Leedust edestas kuue kiiruskatse kokkuvõttes ligemale poole minutiga, ja kolmandaks tuli soomlane Tommi Latostenmaa.

E3 klassis pidi Paikuse klubi noor võistleja Jarmo Lehiste tunnistama vaid Sõmerpalu klubi sõitja Elary Talu nappi paremust. B-klassi konkurentsis võitis esikoha Andres Kukk (Redmoto Racing), talle järgnesid Endrik Raal Paikuse klubist ja Kristjan Kull (Team Green).

C-klassi võidu võttis põhjanaaber Mika Lindfors, Paikuse klubi sportlased hõivasid  madalamad poodiumiastmed: teise auhinna vääriliselt kihutas Risto Mäeots ja kolmas oli Ivar Pärnik.

E-klassis oli parim lätlane Valdis Sakis, Rene Lehiste Paikuse klubist sai teise koha ja kolmandaks tuli Raido Leenpalu (Redmoto Racing).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles