Koidula kooli kuuendikud näitasid parimaid õpioskusi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleriigilisel õpioskuste võistlusel esindavad Pärnut Koidula kooli kuuendikud.
Üleriigilisel õpioskuste võistlusel esindavad Pärnut Koidula kooli kuuendikud. Foto: Ardi Truija

Pärnu linna koolide 6. klasside õpioskuste võistlused võitis tänavu Koidula gümnaasium, kes sõidab juba järgmisel nädalal linna esindama üleriigilistel võistlustel.

Koidula kooli võistkonda kuulusid Oskar Aru, Markus-Ilmar Münzer, Triin Nõmm, Aiko Kasesalu ja Leonardo Sooväli, neid juhendasid õpetajad Viivika Rehe, Marge Kanniste ja Kaja Tammetalu.

Teist ja kolmandat kohta jagasid Kuninga tänava põhikooli ja Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkond.

Kuninga koolist olid võistelmas Robyn Hallmere, Jete-Mari Külmallik, Kerttu Jaansalu, Samuel Johann Pitko ja Kristiina Tasane ning neid aitasid ette valmistada õpetajad Urve Paulmann, Lia Viller ja Leo Viller.

Humanitaargümnaasiumist näitasid oma õpioskusi Lisanna Jürisoo, Merili Tammiste, Marta Lotta Kukk, Janeli Arukask ja Teresa Pulk õpetaja Eve Salla juhendamisel.

Võistlus toimus 13. oktoobril Vanalinna põhikoolis.

Õpioskuste üleriigiline võistlus toimub juba 17. korda, sel aastal võõrustab Eesti parimaid kuuendike võistkondi 21.–22. oktoobril Voore põhikool Jõgevamaa. Võistlust korraldab Tallinna ülikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles