Ühisgümnaasium tähistab 150 aasta juubelit

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ühisgümnaasium.
Pärnu ühisgümnaasium. Foto: Erakogu

Laupäeval, 26. novembril tähistab Pärnu ühisgümnaasium 150 aasta juubelit, vilistlaste päevale on oodatud kõik kooli endised õpilased ja õpetajad.

Päev algab Kooli tänava valges koolimajas, kus 12-15 saab kooliaastaid meenutada, tutvustas ühisgümnaasiumi direktori asetäitja noorsootöö alal Laura Arum.

Kell 13 astuvad külaliste ette 9.a klassi õpilased Maaja Hage etendusega “Vaimude tund valges majas”. Keskpäevast alates on Mai tänava koolimajas avatud õpilastööde näitus ning kuni kella 15ni saab aulas vaadata vanu fotosid ja filme.

Kell 18 oodatakse kõiki vilistlasi ja õpetajaid pidulikule õhtule Endla teatris, mis algab aktusega. Aktusel tuuakse lavale kooli muusikal, millele järgneb
meelelahutusprogramm südaööni.

Õhtu sisustavad Lehmakommionud sammassaalis ning Elmo Sadulsepp ja Rivo Tettermann retrodiskoga teatri Küünis. Esinejaid on veelgi ja avatud on baarid.

Peo lõppedes on vilistlasõhtu pileti omanikel kuni kella üheni öösel tasuta sissepääs ööklubisse Bravo, kus astub üles Mr. Happyman.

Vilistlasõhtu on osalustasuga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles