Sugaris pidutseti retrostiilis

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sugar tuletas retropeol meelde eelmise sajandi kuumi 90. aastaid.
Sugar tuletas retropeol meelde eelmise sajandi kuumi 90. aastaid. Foto: Ardi Truija

Laupäeva õhtul leidis Pärnu magusaimas klubis Sugar aset stiilipidu „I Love 90’s – Dr Alban Special” ja lähiajal väisab klubi rida eriilmelisi artiste.

Laupäevase peo riietumisstiiliks oli meditsiin ja tantsupalavikku ravisid DJd Ohmann & Hermann. Kohal oli hulk retrohuvilisi ja kõva pidu käis varahommikuni. Meditsiiniteemaliste kostüümidega püüdsid pilke nii diskorid kui baaridaamid.

Sel reedel astub Sugari lavale tele-show’ “Eesti otsib superstaari” esimesest hooajast tuntud Raimondo Laikre, kes esitab kava diskoikooni Earth, Wind & Fire loomingust.

Laupäeval näitab aga Sugar uut moodi, kui laval näeb New Yorkeri värsket kollektsiooni. Etenduse stilist on Kristi Ojasaar ja meikimisnõuandeid jagab Jana Boberg. Loomulikult käib lavalt läbi terve rida kauneid modelle.

Sugari programmijuhi Kert Klausi teatel on head muusikat oodata klubis lähima kuu jooksul veelgi.

Nii astuvad järgmisel laupäeval oma klubituuri “Club Attack” raames Sugari lavale rokkarid Tanel Padar & The Sun.

Detsembri alguses väisab suvepealinna tänavuse “Superstaari” saate üks kangelasi Liis Lemsalu, kes tuleb Pärnusse tutvustama oma debüütalbumit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles