Noored rütmimuusikud käivad koolidel külas

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal rütmimuusikaosakonnas õppinud Edgar Laksa (saksofon), Rosanna Lints (laul), samas koolis veel õpinguid jätkav Siim Arusaar (trummid) ja Martti Laas (bass).
Eelmisel aastal rütmimuusikaosakonnas õppinud Edgar Laksa (saksofon), Rosanna Lints (laul), samas koolis veel õpinguid jätkav Siim Arusaar (trummid) ja Martti Laas (bass). Foto: Ardi Truija

Pärnu muusikakooli rütmimuusikaosakond andis eile ja annab täna Pärnus kolmes gümnaasiumis kontserdi, et tutvustada õppimisvõimalusi muusikakooli rütmimuusikaosakonnas.

Eile olid noored muusikud Hansagümnaasiumis ja Koidula koolis, täna Ülejõe gümnaasiumis. Kolmveerandtunnise kava jooksul saab kuulda osakonna bändide esituses nii džässistandardeid kui huvitavaid töötlusi tuntud pop- ja rokklugudest.

Koolikontsertidega jätkab Pärnu muusikakooli rütmimuusikaosakond eelmisel aastal alguse saanud traditsiooni külastada hilissügisel Pärnu gümnaasiume, et tutvustada muusikakooli rütmimuusikaosakonna tegevust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles