Galerii: linnapea andis kaunitele kodudele aumärgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnapea Romek Kosenkranius andis täna õhtul linnakodaniku majas kauni kodu konkursi võitjaile üle aukirja ja majale kinnitatava märgi.

Võistluse võitjaks parima heakorrastusega väikeelamu kategoorias tunnistati kesklinnas A. Adamsoni 2, Rääma linnaosas Madara 9, Ülejõe ja Vana-Pärnu linnaosas Suur-Toome 8 ja Raeküla linnaosas Hirve 31.

Parima heakorrastusega korruselamuks valiti korteriühistu Villa 1 ja kõige paremini korrastatud teenindusettevõtte tiitli pälvis hotell Legend.

Kauni kodu konkursi žürii liige Anu Nurmesalu sõnade järgi hindas komisjon majade puhul haljastuse tervikilmet ja haljastuse kooskõla elamu, piirde ja tänavailmega.

Pärnu linn tunnustab parima heakorrastusega väikeelamu omanikke 125 euro suuruse ja korruselamut 130 euro suuruse preemiaga, peale selle ehitistele kinnitatava märgi ja mastivimpliga.

Märgi ja vimpli pälvib ka parima heakorraga teenindusettevõte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles