Vaadake, millised on turismiinfoportaalis otsitumad paigad Pärnumaal 

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alpakad Eesti suurimas alpakakasvatuses Ares.
Alpakad Eesti suurimas alpakakasvatuses Ares. Foto: Mailiis Ollino

Ettevõtluse arendamise sihtasutuse (EAS) turismiarenduskeskus avaldas, millised on riiklikus turismiinfoportaalis Visitestonia.com tänavu enim turistide tähelepanu pälvinud paigad Pärnumaal.

Tänavu on veebikeskkonnas Pärnumaa turismiobjektidest enim huvi tuntud Pärnu ranna vastu, mille lehte on seal külastatud üle 5600 korra.

Tänavusuvine Pärnu rand.
Tänavusuvine Pärnu rand. Foto: Mailiis Ollino

Järgnes minizoo eksootiline terraarium üle 4900 lehekülastusega.

Maisi roninastikud Pärnu minizoos.
Maisi roninastikud Pärnu minizoos. Foto: Urmas Luik

Selle järel kogusid Valgeranna ja Kabli rand vastavalt üle 3100 ja üle 3000 ning alpakafarm üle 2800 lehekülastuse. 

Are alpakafarm, kus peale alpakade näeb kitsi.
Are alpakafarm, kus peale alpakade näeb kitsi. Foto: Mailiis Ollino

EASi turismiarenduskeskuse turismiinfosüsteemi eksperdi Elen Juurma sõnutsi on Visitestonia.com riigi suurim turismiandmebaas, kus käiakse aastas ligemale 5,5 miljonit korda, et leida vaatamisväärsusi, elamusi ja kohti, kus ööbida ja einestada.

Juurma ütlust mööda tuleks Pärnumaa turismiettevõtetel, mida veel Visitestonia.com-is ei leidu, registreerida sinna kohaliku turismiinfokeskuse abil. Andmete lisamine on tasuta, samuti võtab turismiarenduskeskus enda kanda tõlkekulud.

Visitestonia.com-i on teabe enda kohta lisanud juba üle 4500 turismiettevõtte kõikjal Eestis, pakudes kokku üle 8000 turismielamuse. Samuti leiab portaalist infot sadade põnevate ürituste kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles